Rinoplastia fara dalta si ciocan

Metodă revoluționară în abordarea rezolvării dismorfiilor nazale (nas mare, urât, deformat). Remodelarea nasului și septului fără a mai folosi daltă și ciocan. Metodă mult mai puțin traumatizantă, cu efecte secundare și complicații mult scăzute față de metoda clasică, binecunoscută tuturor.

Deschide articol

Nas infundat

Nasul infundat pentru o perioada mai lunga de timp (2-3 saptamini) cu toate ca ati incercat toate tiputile de picaturi ! In acest caz poate fi vorba de o alergie asociata cu o rinita si trebuiesc amandoua tratate corespunzator si in acelasi timp. Daca nu are loc tratamentul in acelasi timp, cauza adevarata a disconfortului tau va ramine ascunsa … si in timp desigur pot aparea si alte complicatii. Alergia trebuie identificata, sunt analize simple in acest sens si in zilele noastre nu mai sunt probleme deosebite de tratament … doar un lucru trebuie: sa stim exact cauza !

Ureche infundata

Urechea infundata ! Cine nu a avut asa ceva ? Nu mai auziti bine si asta mai ales dupa ce ati facut un dus mai indelungat sau o baie in cada, piscina, la mare. Daca senzatia de ureche infundata persista mai multa vreme atunci poate fi un dop cerumen (dop de ceara). La medicul orl-ist imediat ! Aveti nevoie de tratament: o spalatura auriculara si indepartarea dopului de ceara !

Deschide articol