Locatie
Str. Ing. Pandele Tarusanu nr. 9, sector 1
Contact
0788.355.842
Trimiteti un mesaj
contact@i-tone.ro

Produsele de umplere sunt geluri sterile care sunt create din acid hialuronic, de origine non-animală, pentru injectarea în piele în vederea corectării liniilor faciale, a ridurilor şi cutelor, pentru mărirea buzelor şi pentru modelarea conturului facial, cu durata limitata.

Se folosesc la umplerea:

Santului nazo-genian
Coltul buzelor
Riduri accentuate de pe frunte
Ridurile marcate di jurul ochilor si pleoape inferioare
Santul lacrimilor

După tratament pot apărea la locul injectarii reactii tranzitorii de tipul : sangerare minima la locul injectarii, roşeaţă, umflături, durere, mâncărime, senzaţie de arsură şi sensibilitate la locul implatului. Acestea au fost în general descrise ca fiind cât se poate de moderate şi de reduse, şi în mod obişnuit dispar singure la câteva zile după injectare.

Sunt diferite tipuri de acid hialuronic, substanta care se gaseste si este produsa in mod natural in dermul uman (colagen). Colagenul este cel ce da aspectul de piele intinsa si tanara.

Odata cu inaintarea in varsta producerea de colagen scade ceea ce duce la diminuarea depozitelor din derm, acesta pierzandu-si proprietatile elastice si aspectul tanar. Injectarea lui reda sau reface conturul zonei dorite fiind asimilat in derm ca pe al lui propriu.

Injectarea la nivelul buzelor reface conturul si consistenta acestora facandu-le mai atragatoare, suculente.

In funcţie de zona de tratament, de tipul de piele şi de tehnica de injectare efectul acidului hialuronic dureaza pana la 6 luni dupa care este necesara o noua reinjectare. Poate fi necesara o procedura de rectificare dupa 1 – 3 saptamani de la prima injectare si aceasta ajuta la imbunatatirea rezultatelor si amplifica la maxim durata rezultatelor.

Durata medie de viata a tratamentului pentru buze este mai mica decat in alte zone din cauza vascularizarii ridicate, a actiunii motorii permanente din zona buzelor si a noxelor cu efect direct (tutun).

Acidul hialuronic se foloseste si la remodelarea obrajilor, pometilor, regiunii externe a ochiului, refacerea liniei mentoniere.

Efectul este vizibil imediat.

Tehnica injectarii

  • curatarea zonei ce urmeaza a fi tratata
  • aplicarea unei crème anestezice locale pe o durata de 15 – 20 minute
  • eventual injectarea de substante anestezice de tip xilina (depinde de zona tratata)
  • injectarea propriu-zisa
  • usor masaj si modelarea zonei

In cateva zile se va definitiva forma finala a zonei tratate prin scaderea congestiei locale.