Operatorul datelor dumneavoastra cu caracter personal. Politica de confidentialitate

Operatorul in relatia cu datele dumneavoastra cu caracter personal este CMI Popovici Mihaela, cu sediul social in Str. 9 Mai nr.5/B/2, Bacau, CUI 19366330 si SC Acustic Med SRL, cu sediul social in str. 9 Mai nr 5/B/2, Bacau, avand CUI 26044663, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J04/908/2009.

Mai jos va aducem la cunostinta modalitatile si scopurile in care colectam datele dumneavoastra, in ce situatii le transferam, drepturile si optiunile de care dispuneti in acest sens. Detaliem modul in care prelucram datele cu caracter personal in gestionarea relatiei cu pacientii.

Va aducem la cunostinta ca CMI Popovici Mihaela si SC Acustic Med SRL cunoaste importanta datelor dumneavoastra si se angajeaza sa protejeze confidentialitatea si securitatea acestora. Politica noastra de confidentialitate si de prelucrare a datelor cu caracter personal descrie informatiile cu caracter personal pe care le colectam de la dumneavoastra.

Datele cu caracter personal pe care le prelucram includ:

Datele dumneavoastra personale care sunt cerute se refera la:

 • Date de identificare: nume, prenume, data nasterii, adresa, nr telefon, email
 • Fise medicale, rapoarte medicale, rezultate de la alte investigatii medicale, fotografii
 • Detalii ale vizitelor dumneavoastra in cadrul cabinetului

Scopul pentru care colectam si prelucram datele dumneavoastra cu caracter personal

Informatiile pe care le colectam despre dumneavoastra sau pe care ni le furnizati dumneavoastra le folosim pentru:

 • scop medical si de a genera un iD pentru deschiderea unui dosar medical personal
 • pentru a putea fi regasita fisa medicala personala la o noua consultatie
 • fotografiile efectuate in clinica vor fi folosite doar in scop stiintific (lucrari medicale, simpozioane, congrese si work-shopuri) fara a fi divulgata identitatea persoanei respective
 • activitate de promovare a serviciilor noastre medicale, reclama, publicitate
 • analiza si imbunatatirea serviciilor si comunicarilor noastre catre dumneavoastra, inclusiv (intrucat avem un interes legitim sa ne imbunatatim in mod continuu serviciile) efectuarea de sondaje cu privire la nivelul de satisfactie a pacientilor privind serviciile oferite
 • pentru a ne prezenta Site-ul si continutul acestuia intr-un mod adecvat si fficient pentru dumneavoastra
 • pentru a va furniza informatii suplimentare pe care doriti sa ni le solicitati
 • pentru a va informa despre noile noastre servicii sau modificari aduse acestora, inclusiv direct marketing sau evenimente promotioanle, odata ce avem acordul dumneavoastra

Temeiurile juridice pentru prelucrarea datelor cu caracter personal

Prelucrarea este necesara in vederea respectarii unei obligatii legale a operatorului.

Prelucrarea este efectuata in temeiul consimtamantului dumneavoastra.

Prelucrarea este necesara in vederea protejarii intereselor vitale ale dumneavoastra.

Prelucrarea este necesara in scopul intereselor legitime ale CMI Popovici Mihaela si SC Acustic Med SRL sau ale unui tert, cu exceptia cazurilor in care interesele sau drepturile si liberattile dumneavoastra fundamentale prevaleaza asupra acestor interese.

Durata prelucrarii datelor

Vom pastra datele dumneavoastra cu caracter personal pentru o perioada de timp necesara indeplinirii scopurilor indicate in sectiunea prezentata anterior. Vom inceta sa le prelucram cand va retrageti consimtamantul in acest sens.

Divulgarea si transferul informatiilor dumneavoastra

Compania noastra poate divulga informatiile cu caracter personal pe care le obtinem de la dumneavoastra catre terti doar pentru a respecta o hotarare judecatoreasca definitiva si prin care se cere in mod explicit acest lucru. In cazuri exceptionale putem sa transferam datele dumneavoastra cu caracter personal in state ce fac parte din Spatiul Economic European sau in state care au fost recunoscute de Comisia Europeana ca asigurand un nivel adecvat de protectie a datelor cu caracter personal, daca acest transfer este necesar pentru prelucrare conform Scopurilor descrise mai sus.

Datele medicale ale pacientului sunt strict confidentiale si nu pot fi divulgate unor terte persoane fizice sau firme decat in cazurile exprese prevazute de legea in vigoare.

Drepturile

Aveti oricand posibilitatea de a intra in posesia datelor furnizate catre clinica si le puteti modifica in cazul in care au survenit schimbari adresandu-va in mod direct la secretariatul clinicii. De asemenea folosirea datelor dumneavoastra  personale poate fi efectuata doar pentru transmiterea  noutatilor din domeniul  nostru medical, al promotiilor si pachetelor speciale de servicii medicale pe care clinica le efectueaza.

Drepturile pe care le puteti exercita prin intermediul unui email trimis oricand la adresa orlbacau@yahoo.com sunt urmatoarele:

 1. Dreptul de acces la datele cu caracter personal: inseamna dreptul de a obtine o confirmare din partea noastra ca prelucram sau nu datele dumneavoastra cu caracter personal si, in caz afirmativ, acces la datele respective si la informatii privind modalitatile in care sunt prelucrate datele. Informatiile le veti primi in scris sau prin alte mijloace, inclusive, atunci cand este oportun, in format electronic.
 2. Dreptul la rectificare asupra datelor se refera la corectarea, fara intarzieri nejustificate, a datelor cu caracter personal inexacte.
 3. Dreptul de a sterge datele prelucrate : fisa medicala este un document medico-legal care nu poate fi sters din baza de date. In schimb datele referitoare la nume, adresa, nr telefon, mail nu mai sunt folosite in diverse studii, sondaje, lucrari sau marketing. Acest lucru se poate face printr-un document scris de persoana respectiva adresat direct secretariatului clinicii sau printr-un mail la adresa orlbacau@yahoo.com
 4. Dreptul de a solicita restrictionarea prelucrarii datelor dumneavoastra personale poate fi exercitat in cazul in care contestati exactitatea datelor pe o perioada care ne permite verificarea corectitudinii datelor; prelucrarea este ilegala iar persoana se opune stergerii datelor cu carcter personal solicitand in schimb restrictionarea
 5. Dreptul de portabilitate a datelor se refera la dreptul de a primi datele personale intr-un anumit format structurat utilizat in mod current si care poate fi citit automat si la dreptul ca aceste date sa fie transmise direct altui operator daca acest lucru este fezabil d.p.d.v. etic, cu analizarea costurilor si riscurilor.
 6. Dreptul la opozitie vizeaza dreptul de a va opune prelucrarii datelor personale, fara a adduce insa atingere obligatiilor legale ce cad in sarcina subscrisei.
 7. Dreptul de a va adresa cu o plangere Autoritatii de Supraveghere

Plangere sau sesizare cu privire la incalcarea drepturilor

Pentru a va exercita aceste drepturi puteti depune o cerere, semnata si datata in scris la adresa  str. 9 Mai nr. 5/B/2, Bacau sau la adresa de mail orlbacau@yahoo.com. In cazul in care aveti orice ingrijorare referitoare la o potentiala incalcare a dreptului dvs. privind confidentilalitatea datelor cu caracter personal, puteti sa ne transmiteti o reclamatie in acest sens pe adresa de mail de mai sus.Vom lua in considerare orice solicitari sau plangeri pe care le primim si va vom transmite un raspuns intr-un termen rezonabil, cu respectarea prevederilor legii.

Daca nu sunteti multumit de raspunsul nostru sau considerati ca prelucrarea este facuta cu incalcarea legislatiei aplicabile, puteti formula o plangere la autoritatea de supraveghere a datelor din Romania: Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal .

Completari aduse Politicii noastre de confidentialitate

Precizam ca politica noastra este sa publicam orice modificari aduse acestei sectiuni, pe masura ce legislatia ne-o va impune sau va fi nevoie in contextul actual. In cazul in care modificarile vor fi de esenta poate fi necesar un nou acord al dvs, in vederea prelucrarii datelor, pe crare vi-l vom solicita in mod expres, urmand ca ulterior sa le si aplicam.